Veïnes i veïns de Pinós i rodalies, afectats pel projecte del mal anomenat parc eòlic de la Serra de Pinós!!

Com més informació ens va arribant dels procediments per complir els objectius de poder-nos abastir d’energies netes, parcialment el 2030 i del tot el 2050, més clara veiem la pressió de les grans empreses que monopolitzen les energies per seguir fent-ho.

En el nostre cas, sense cap respecte ni per la legalitat municipal (POUM), ni pel paisatge, ni terres de conreu ni la mica d’infraestructures de que disposem pel nostre servei.

Hem de celebrar que el nostre Ajuntament, per paraula de l’alcalde en una entrevista que un grupet hi vàrem tenir, es va comprometre a respectar la voluntat que veïns i veïnes podrem manifestar en una consulta, afegint que l’empresa promotora havia adquirit amb ell el mateix compromís.

Per posar en comú la gran quantitat d’informacions, algunes contradictòries sobre el tema, també per començar de treballar-ne alternatives amb criteris de garantia d’èxit i sobretot perquè tots puguem dir-hi la nostra:

US CONVOQUEM A UNA TROBADA INFORMATIVA DE TREBALL EL PROPER DISSABTE, 19 A LES 18h. (6 de la tarda) A LA PLAÇA ENTRE L’AJUNTAMENT I EL LOCAL SOCIAL.

Caldrà respectar totes les mesures de seguretat i distància física requerides per la situació actual, no cal dir que tothom amb la seva mascareta i recomanem jaqueta per la possible baixada de temperatura a aquella hora i lloc. Comptem amb l’assistència de:

Mª Carme Ferrer, alcaldessa de Senan, al mig de tota la zona afectada i vicepresident de l’Associació de Micropobles.a


0 Comments

Deixa un comentari

Avatar placeholder

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *